stjärnan

Jag är den stora stjärnan i mitt eget liv, känns så gött varje dag när man vaknar med ny och skön energi i kroppen. Gjorde mitt första pass med Helena igår och det var helt sjukt roligt! Jag klarade av sakerna som jag skulle göra och nu kan testerna bara bli bättre :) Jag känner mig som en vinnare, och det mina vänner är en helt otrolig känsla att känna. Det är roligt att ställa sig på vågen och se att det sjunker för varje dag, känns helt otroligt att se detta. Känns helt underbart i kroppen efter ett träningspass när man vet att man har gett ALLT! Nu ger jag verkligen allt och jag vet att denna gången kommer jag att lyckas! Kom ihåg du är stjärnan i ditt eget liv :) Ha det bra där ute!

nu blickar jag framåt

Efter en bra julhelg utan att ha gått upp ett enda gram så blickar jag nu framåt, för nu ser jag att jag kan klara av storhelger utan att lägga på mig några onödiga kilon. Jag har verkligen tagit till mig att jag är den bästa i mitt liv och att jag måste se till att min kropp också blir vad jag vill att den ska bli. Nu är det slut på att ligga på soffan och titta på biggest looser och känna att "fan va duktiga dem är, så vill jag också vara" NU vet jag att jag också kan vara duktig och klara av precis det som dem klarar av. Nu har jag tagit klivet ut och jag är inte rädd längre. Jag har så sjukt mycket att se framemot 2012, jag ska gifta mig med min dröm man och jag ska för första gången i mitt liv vara riktigt nöjd och stolt över mig själv att jag har klarat av att nå min dröm vikt, jag har alla förutsättningar till att klara detta och nu är jag så fokuserad att jag kan se och ta på min dröm. Detta har jag inte kunnat göra innan då jag inte bhar varit så här målmedveten tidigare. Jag vet nu vad mina drömmar är och jag vet att jag har hela livet framför mig att förverkliga dem. Men den största drömmen nu är inte att kunna komma i min dröm klänning utan det är att kunna bli nöjd med mig själv och min vikt. Sen om jag kommer i min klänning som jag vill då är det bara en bonus. För det bästa är att mitt liv kommer att förändras och att jag kommer att vara stolt och lycklig över att heta Sandra. Kram på er där ute!

Självkänsla

Har precis sett Mia skärringers dvd "dyngkåt och hur helig dom helst". Fick känslan av igenkännande i hennes dvd, mycket som hon har gått igen hade man själv gått igenom.

Denna helgen har innefattat mycket känslor, speciellt känslor vid hur mycket mat man ska äta. Samtidigt så har man känt sig väldigt trött, då julen innebär mycket stress. När vi satt igår hemma hos min mamma så tänkte jag lite på alla människor som sitter ensamma över julen.
Det är då jag känner mig väldigt lycklig över att jag har så fina människor i mitt liv som finns där för mig när jag behöver hjälp och stöttning.
Vill tacka alla fina människor som finns där ute i världen, ni är guldvärda!

Nu är det ju så att på tisdag då gäller det! Då ska jag och Helena göra lite tester :) detta ska bli riktigt spännande då jag är så grymt motiverad till detta!
Nu jäklar i det blir det att ligga i :)

Nu kör vi Helena! Detta kommer bli en resa som jag aldrig kommer att glömma. Detta blir en resa som kommer förändra mitt liv :)

Kram på er alla där ute!

Kom ihåg ni är det bästa ni har så ta hand om er!


nytt liv

Hejsan hoppsan!
Nu tänkte jag att jag ska börja att blogga om mitt nyare hälsosammare liv. Nu har jag fått en helt underbar möjlighet att få träna med en PT i ett halvår och nu jäklar i det ska jag se snygg och läcker ut när jag och kalle gifter oss. Har redan hittat den perfekta klänningen som jag vill ha.
Jag har en lång men härlig väg att vandra och jag vet att jag kommer att lyckas, jag har alla förutsättningar att klara det.
Jag har VILJAN, MOTIVATIONEN och framför allt så vet jag att jag är VÄRD detta och den ända som kan göra att jag lyckas är mig själv. Hjälper jag inte mig själv så kommer jag inte att kunna hjälpa någon annan heller.
Jag ska äntligen visa mig själv och min omgivning om att det är lite jävla anama i mig och nu kommer jag inte att falla tillbaka i mina gamla hjulspår.
Jag har aldrig känt mig värd saker och nu har jag äntligen insett att jag är värd detta och att jag är en kämpe. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och jag har klarat av det även om det har varit jobbigt. För jag vet att det kommer att bli bättre.
Jag som människa har alltid velat finnas där för andra och har aldrig velat göra andra besvikna. Jag har fokuserat så mycket på vad andra tycker och tänker, detta har sen lett till att jag inte har gjort det för mig själv utan för andra. När jag började min resa till bättre hälsa och välmående så gjorde jag det först för mig själv, men ju längre tid som gick så började allt kännas som ett måste och jag började göra det för alla andra men inte för mig själv. Nu är det enbart för mig själv som jag gör detta.
Jag är en kämpe som aldrig kommer att ge upp! När man kämpar mot jobbiga saker i livet så kan man behöva stanna upp och tänka tillbaka på vem man gör saker för och varför man gör det.
Börja varje dag med ett leende och känn att "fan va bra jag är"
Tack och hej!

RSS 2.0